Leasing financiar

In momentul de fata, leasingul financiar reprezinta una dintre cele mai avantajoase metode de finantare.

Intermediem leasing financiar  pentru  achizitie de autovehicule noi sau second hand, echipamente de logistica si manipulare, masini si utilaje agricole, utilaje de constructii, echipamente medicale, echipamente de prelucrare metale, lemn si plastic, etc. de productie interna sau externa sau finantarea unor astfel de active deja achizitionate prin procedura de sale and lease-back (revanzare catre societatea de leasing).

Clientii nostri pot fi persoane juridice de tipul: IMM, inclusiv Intreprinderi Individuale, profesii liberale, PFA si orice alta forma de organizare juridica antreprenoriala.

Caracteristici oferta:

Durata contractului: intre 12 si 84 luni;
Avans: minim 10%
Valoarea reziduala: 1% (inclusa in rate)

Taxa de administrare: se percepe un procent din pretul de achizitie al bunului, platibila o singura data, la inceputul contractului de leasing.
Comision lunar de gestiune: se percepe un comision fix. Brokerul de leasing este specialistul care are contracte de colaborare cu societati de leasing, in baza carora asigura consultanta pentru stabilirea celei mai avantajoase variante de leasing si intermediaza dosarul de leasing. 

Accesul la un leasing prin intermediul unui broker nu presupune costuri suplimentare din partea clientului, firma de leasing fiind cea care sustine serviciile oferite de brokeri. Avantajul de a lucra cu un broker de leasing:

Economie de timp
Posibilitatea alegerii celei mai bune oferte de leasing existenta pe piata.
Evitarea birocratiei
Solutionarea rapida a dosarelor de finantare
Scopul brokerului de leasing este ca rezultatul obtinut sa serveasca cel mai bine intereselor dumneavoastra.

aprilie 2020
L Ma Mi J V S D
     
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930